STEWIE HISSAR OCH DISSAR


ANNA ANKA
Först och främst måste jag verkligen hissa Anna Anka hon är verkligen min förebild! Så söt är den ankan och hon är verkligen min förebild. Önskar att hon var min mamma!

BANTNING
Bantning=hiss! Men dah att vissa som heter "Dizzie" härmar mig såklart genom att banta osv. och inte nog med det.. MATSCHEMAT som jag gjort har hon med tagit! Men BANTING=big hissning! Vem vill va fet liksom? Inte jag, inte någon. Stewie fet? It's never gonna happen, bitches!

JAG

Sist men verkligen inte MINST måste jag hissa mig själv! Alltså, jag är så snygg jag är liksom Stewie? Hallå- jag är tvstjärna, storbloggare och bäst på allt på alla sätt och vis. Jag har stor framgång helt enkelt! Vem älskar inte mig liksom liksom..?! Störst i bloggvärlden dessutom!
DESIREE NILSSON
Alltså jag förstår mig inte på den människan? Har jag gjort henne något ont? Svar nej, alltså dah jag är bara en liten Stewie som har framgång och hon klarar väll inte av att någon är bättre än henne? Måste hon klaga på mig och kopiera allt från min blogg hela tiden? Nej, usch. Dessie får en fet diss!!

DONKAN

Bara för folk som rullar fram och folk med tusen kilo brunkräm och idomin, USCH!!!!!!!!!

SIMPSONS
SÅ FET DISS för dom härmar mitt program så mycket! Kan dom inte hålla sig till sina egna ramar? hallå?! Alla vill ju vara som mig... "SUCK".


XOXO /THE ONE AND ONLY - STEWIE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0